Close

Erdélyi Timea bravúros beugrása

A romance.com-ban Terry szerepét játszó Sipos Vera váratlan betegsége miatt veszélybe került a szerda esti előadás a Rózsavölgyi Szalonban. Szerencsére Erdélyi Timeaakinek az utóbbi időben két hónap leforgása alatt két premierje is volt Cariani:Isten háta mögött és Ulickaja:Unokám, Benjaminelőadásainkbanmegmentett minket.
Egyetlen nap alatt tökéletesen megtanulta a szöveget, a bonyolult vígjátéki „összebeszédeket” és mozgásokat, nem csoda hogy a közönség óriási tapssal ünnepelte a ragyogó teljesítményt. A Rózsavölgyi Szalon ügyvezetője, Szentpéteri András virággal köszöntötte a művésznőt, majd a társulattalközösen koccintottak munkájuk sikerére.

A Rózsavölgyi Szalon köszöni a szereplőknek: Molnár Piroskának, Jordán Tamásnak, Formán Bálintnak,Domokos Zsoltnak, a beugró Erdélyi Timeának, Dicső Dániel rendezőnek és a Szalon műszaki munkatársainak a megfeszített munkát! Sipos Vera művésznőnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A romance.com évad végéig hátralévő előadásait Erdélyi Timea játssza, a továbbiakban pedig kettős szereposztásban láthatja majd a közönség a darabot.

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

1052 Budapest, Szervita tér 5.

http://szalon.rozsavolgyi.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top