Close

Hárman meghaltak egy balesetben Aszódnál

Három ember meghalt, tizenkettő pedig megsérült, amikor személyautóval ütközött egy kisbusz a 3-as főúton Aszód közelében.
Két jármű – egy személyautó és egy kisbusz – eddig ismeretlen körülmények között frontálisan ütközött egymással fél kettő körül a 3-as főúton Gödöllő és Aszód között. A baleset következtében a személyautóban utazó mindhárom ember életét vesztette, a kisbuszban tizenketten megsérültek.

A kisbuszban tizenöten utaztak. A mentők, illetve a műszaki mentést végző gödöllői hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai jelentős számban vonultak a helyszínre.

Tizenkét sérültet láttak el (a rendőrség korábban tizenhárom sérültről tudott), majd három kórházba: a fővárosi baleseti intézetbe, a Honvédkórházba, illetve a hatvani kórházba vitték őket.

A sérültek között nincs gyermek. A legtöbben különféle zúzódásokat, töréseket, esetleges belső sérüléseket szenvedtek, állapotuk súlyosságáról csak az alapos vizsgálat után lehet nyilatkozni. Az első vizsgálat alapján senki sincs közvetlen életveszélyben.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top