Close

Jön a 20. VOLT Fesztivál

Egyszer volt, hol nem volt, 20 éve volt először, de idén is úgy várjuk, mint az elsőt. Körbenéztünk a Volt Fesztivál háza táján.

Egy biztos: szerda este a dubstep őrültek Skrillex nevét fogják skandálni, aki majd tuti szétszkreccseli a közönséget, akik nyilván erre vágynak. Sonny Moore generációjának, a dubstep nemzedékének legkúlabb előadója, a legtrendibb elektronikus zenei stílus elsőszámú sztárja, akit az idén egyedül annyi Grammy-díjra jelöltek, mint Katy Perry-t és Lady Gagát együttvéve. Hét évvel ezelőtt a From First to Last formáció tagjaként tűnt fel, 2007 óta szólóban tolja, és eddig három átütő lemezzel formálta át saját képére a világot.

A tavalyi Sziget Fesztiválon először felbukkanó Lostprophets idén áthelyezte székhelyét Sopronba, hogy aztán a tavalyihoz hasonló, fergeteges modern rock bulit csapjanak. Értenek hozzá, tavaly láthattuk a Szigeten.

Természetesen ha Volt, akkor jönnek a magyarok is: Magna Cum Laude, Supernem, Ákos, Quimby és a Csík Zenekar is. Mini Szigetnek, egy amolyan felvezetésnek, nyár eleji szórakozásnak, stresszlevezetésnek tökéletes, ajánljuk figyelmetekbe.

A nyolcvanas évek végének és a kilencvenes évek elejének nagy kedvencei, a Faith No More szinte már hazajár Magyarországra. A közönség imádja őket, pár éve pedig a Sziget Nagyszínpadán tartottak őrületes koncertet, amit idén a Volton is megismételnek.

Nincs Volt punkok nélkül, és nincsenek punkok Simple Plan nélkül. A sok millió eladott lemezzel büszkélkedhető banda kis hazánkba készül, hogy itt is őrületes koncertet adjon. A montreali Simple Plantől nem várunk kevesebbet annál, minthogy egy őrületesen tempós, vagány és hangulatos koncerttel kapják szét az agyunkat és a szívünket az idei VOLTon.  

Ne felejtsd el: idén is kedvezményt jelent a VOLT bérleted. Mutasd fel, és utazz a fesztiválra egységesen 3700 forintért!

Tavaly jó VOLT, idén is jó lesz!

Forrás: harmonet.hu (Oravecz Nóra)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top