Close

Tervezze meg 3D-ben saját kertjét

Több mint 140 térburkolat-típus és különböző tereptárgy illeszthető be a Leier online kerttervező programmal, amellyel egyszerűen, gyorsan és kényelmesen el¬készíthető a kert, az udvar vagy egy köztér díszburkolatának terve, és mindez 3D-ben. Többféle mintakert, térkövek, virágtartók, rézsű- és szegélykövek tekinthetők meg, ki¬nyomtatható anyagkimutatással, és tovább¬küldési lehetőséggel is.

A Leier online elérhető programjai közül megérkezett a következő praktikus és felhasználóbarát megoldás. A kerttervező és térburkolat-szerkesztő alkalmazás kertek és közterek burkolási tervének elkészítésében nyújt segítséget szakmabelieknek és magánszemélyeknek egyaránt. A két mintakertet is tartalmazó, 3D-s megjelenítés lehetővé teszi a térburkolattal ellátott területek körbejárását, a terv részleteinek megismerését. A látványterv mellett pontos rajzi dokumentáció és mennyiség-kimutatás is születik, egyszerre több „projekt” elindítható, valamint ügyfeleknek, partnereknek azonnal továbbküldhető. A Leier Cserép- és Díszburkolat Színválasztó Programjához hasonlóan ez az alkalmazás is ingyenesen érhető el a www.eptar.hu/kerttervezo/ és a www.leier.hu weboldalakon.

A kerttervező és burkolatszerkesztő használatához néhány kattintásos regisztráció szükséges, ez teszi lehetővé az elkészült tervrajzok elmentését. A projekthez doc, pdf és jpg fájlok is csatolhatók. A hagyományos, 2D-s rajzon a felhasználó meghatározhatja a területet, szintvonalakat, beállíthatja a burkolatokat, illetve a különböző kiegészítőket: rézsűköveket, virágtartókat, kerékpártartókat, szegélyköveket, de padokat és embereket is elhelyezhet. Az így elkészült tervek 3D-ben, körüljárhatóan is megtekinthetőek, ezáltal tovább finomíthatóak, pontosíthatóak a részletek, az igények.

A leburkolt területről anyagkimutatás is lekérhető, amit tovább lehet küldeni például a megbízónak, vagy akár barátnak, ismerősnek is. A tervezőprogram használatát egy 7 perces oktató videó is segíti, de a Súgó használatával is gyorsan, egyszerűen elsajátíthatóak a műveletek.

Figyelemmel kísérve az építőanyag-kereskedésekben található széles díszburkolat-termékválasztékot, és a jelentősen eltérő árszinteket, bátran kijelenthetjük, hogy megéri néhány percet eltölteni a 3D-s tervezőprogramokkal vásárlás előtt, mert olyan részletekre hívhatják fel a figyelmet, mely akár megtakarítást is eredményezhet, ill. mivel a gyártók folyamatosan fejlesztik ezen alkalmazásokat, ezért további ötleteket is meríthetünk belőlük, melyekkel még egyedibbé és komfortosabbá tehetjük életminőségünket jelentősen meghatározó épített környezetünket.

Cégbemutató

Családi vállalkozásból dinamikusan fejlődő, nemzetközi vállalatbirodalom

A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít.
A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során, közel 1000 dolgozót foglalkoztat, 2009-ben 120 millió euró árbevételt ért el.
Az építőipari termékek gyártása mellett a cégcsoport további kiemelt tevékenységeként a nyugat-magyarországi régióban BMW, Skoda, FIAT és Hyundai márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltet és látványos sikereket ér el a gép-és formagyártás, a virágföld-gyártás, az ingatlanhasznosítás és a szállodaüzemeltetés terén is, a cégcsoport legújabb üzletága innovatív, környezetbarát elektromos járműveket forgalmaz.

Forrás:Leier Hungária Kft.    

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top