Close

A Minőség-Innováció nemzetközi pályázatra szeptember 15-éig lehet jelentkezni

Szeptember 15-éig lehet jelentkezni a finn államelnök által a vállalatok és szervezetek vevőorientált minőségfejlesztési tevékenységének elismerésére 2007-ben alapított Minőség-Innováció nemzetközi pályázatrahívta fel a figyelmet a nemzeti forduló lebonyolítását végző Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottsága.
    
Pályázni nagyvállalati, kisés középvállalati, mikrovállalati, közszféra és nonprofit szervezet, oktatási, egészségügyi és szociális szervezetek kategóriában lehet, illetve jelentkezni lehet még csak "papíron" létező, úgynevezett potenciális minőség-innovációval bármely kategóriában.
    
Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságának elnöke az MTI-nek elmondta, hogy Magyarország eddig sikeresen szerepel ezen a nemzetközi pályázaton, amelyhez 2013-ban csatlakozott. Azóta az összes pályázat mintegy 10 százalékát, 12-14 pályaművet magyarországi szervezetek nyújtották be, közülük többen nemzetközi díjnyertesek lettek.
    
A fokozatosan bővülő pályázati rendszernek tagja még az alapító Finnországon kívül Magyarország, Svédország, Lettország, Észtország, Csehország, Izrael, Kazahsztán, valamint az idei évtől Litvánia és Spanyolország
    
A pályaművek nemzeti szintű elbírálása során a kategóriánkénti első három magyar pályázat elnyeri a nemzeti bizottság elismerő oklevelét, a nemzeti szinten kategóriánként legmagasabb pontszámot elért pályázó pedig tovább jut a nemzetközi megmérettetésre.
    
A szervezők tájékoztatása szerint a nemzeti díjkiosztó ünnepség 2015 novemberében Budapesten, a nemzetközi díjkiosztó gála 2016 januárjában Észtország fővárosában, Tallinnban lesz.
MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top