Close

Csatába szállnak „Az étterem harcosai „

Egyedülálló gasztronómiai filmsorozatot készített két fiatalember, amit szombat esténként a Viasat3 kereskedelmi csatornán láthatnak a nézők.Simonkovits Ákos (36), executive producer és Szente Zsolt (36) étteremtulajdonos és társ-producer, egy Magyarországon még soha ki nem próbált reality műsort készített, aminek az eseményei leginkább egy étteremben zajlanak.

Az étterem harcosai című sorozat szereplői a Vinopolis  séfei, szakácsai, cukrászai, felszolgálói és maga a tulajdonos lesz, aki egyébként a produkció egyik ötletgazdája is.
A Trance-X Film&Media által gyártott produkcióban kiderül, mi minden történik egy étterem konyhájában, amit a vendég egyébként sosem láthat. A film eseményeit maga az élet adja.
Egyik érdekessége, hogy Szőllőssy Gábor a csatorna egykori programigazgatója, most a produkció tanácsadója. Nevéhez több sikeres műsor is fűződik.Az étterem tulajdonosa sem bízza a véletlenre a reality sikerét.Nagyon fontosnak tartottuk Ákossal, aki a társam is ebben a produkcióban, hogy profi módon készüljön el a sorozat – árulta el Szente Zsolt. Ezt igazolja az is, hogy a díszlet, ami maga az étterem, több mint 100 millió forintba került. Az én dolgom a szereplésen kívül, az hogy az anyagi feltételeket megteremtsem a gyártáshoz. Számomra fontos, hogy legyen előttem kihívás, mert az visz előre a siker felé – tette hozzá az étterem tulajdonosa.
A film készítésének szakmai felelőse egy olyan fiatalember, aki színészként kezdte a pályafutását.
Fantasztikus dolog, hogy egy olyan produkciót készíthetek, ami teljes egészében saját ötlet – mondta Simonkovits Ákos. – 1986-tól színészkedtem egészen 2004-ig. Akkor valamiért úgy éreztem az én helyem a kamera másik oldalán van. Szerkesztőként kezdtem, majd kipróbálhattam  magam szerkesztő-riporterként, később pedig felelős szerkesztőként is. Pár éve pedig a trance-x film&media tulajdonosaként gyártunk produkciókat. Erről a sorozatról hamarosan, még többet fogunk elárulni – közölte az executive producer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top