Close

Tovább vásárolja saját részvényeit a Rába

Részvényenként 510 forintos átlagáron újabb háromezer darab saját részvényt vásárolt a tőzsdén a Rába Járműipari Holding Nyrt. hétfőn – jelentette be a Rába a BÉT honlapján kedden.

Pénteken ugyanezen az áron 11 ezer darab saját részvényt vett a társaság. Hétfőn a Rába 510 forinton zárta a kereskedést, s kedden délelőtt 11 óra után nem sokkal 503 forintot ért a részvény, 7 forinttal kevesebbet mint hétfőn a záráskor.  
A tranzakciót követően a Rába saját tulajdonában 981 ezer 557 darab saját részvény van, ami az összes részvény több mint hét százaléka. A járműipari holding szeptember 23-tól aktív a Rába részvények piacán. Azon a napon ötezer darab részvényért részvényenként 553 forintot fizetett a társaság.
A Rába részvényekkel a Budapesti Értéktőzsde A kategóriájában kereskednek. A papír kedden 11 órakor hétfőn délben 500 forintot ért, nagyon alacsony forgalomban tíz forintot veszített értékéből a pénteki záróárhoz képest. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama 988, a legalacsonyabb 480 forint volt.
www.hvg.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top