Close

Győri gyufa Dániában

Vereség a női, felemás mérleg a férfi BL rajtján
Váratlanul „magabiztos” vereséget szenvedett a Győr női csapata a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában: Konkoly Csaba együttese Dániában, a Randers alakulatának vendégeként kapott ki 29:23-ra.

A vendéglátók az egész találkozót uralták, a vezetést egyszer sem adták ki a kezükből. A játékosállománya alapján a végső BL-győzelemre is esélyesnek tartott magyar bajnok a sikertelen „belépőt” követően legközelebb a francia Metz otthonában 30:21-re alulmaradó osztrák Hypo garnitúráját fogadja; a négyesből az első kettő léphet majd tovább a legjobb nyolc közé.
A férfi BL rajtján mindkét magyar szereplő érvényesítette a papírformát. A B csoportba sorolt Veszprém Lengyelországba látogatott, és a Kielce otthonában aratott – mindenekelőtt a horvát Mirko Alilovic kapus pazar produkciójának köszönhetően – 29:25-ös sikert. A Szeged hazai környezetben fogadta az extra klasszisok sorával felálló Kiel társulatát, s nem született meglepetés: a D csoport nyitányán a németek 38:26-ra nyertek.
A női KEK második fordulójának első meccsén a címvédő FTC „feltörölte a padlót” osztrák ellenfelével: Elek Gábor játékosai 33 gólos előnnyel (51:18) várhatják az Union Korneuburggal szembeni visszavágót.
www.nol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top