Close

Állatünnep Fesztivál a Fővárosi Állatkerben

Egy héten keresztül állati jó élmények várják a látogatókat az Állatok Világnapjához kapcsolódó rendezvénysorozaton.

Állati élmények várják a Budapesti Állatkert látogatóközönségét 2011. október 2. és 9. között. A vasárnaptól vasárnapig tartó rendezvény apropója az október 4-én esedékes Állatok Világnapja, mely jeles naphoz kapcsolódóan az Állatkert minden évben színes eseményekkel várja az érdeklődőket.

A Fővárosi Állat- és Növénykert idén is megrendezi hagyományos őszi fesztiválját, melynek középpontjában az állatok megismerése és védelme áll. Játékos vetélkedőkkel, izgalmas állatbemutatókkal és látványetetésekkel várják az óvodai, iskolai csoportokat, családokat és minden érdeklődőt. Nemzeti park, múzeum, állatvédő és természetvédő partner szervezetek szakembereivel dolgoznak együtt, akik játékos tudáspróbákkal, ismertetőanyagokkal, kiadványokkal, kézzel fogható érdekességekkel töltik meg standjaikat. Nem maradhat el a mindig népszerű kézművesség és zenés gyermekelőadás sem. A szakemberek és tudományos érdeklődésű látogatóink is találnak idén kedvükre valót a programok között.

A rendezvénysorozat keretében találkozót rendeznek az állatkerti nevelőszülőknek, programokat szerveznek óvodai és iskolai csoportoknak, és kizárólag pedagógusok részére megrendezik a Pedagógusok Őszi Nyílt Napját. A részletes program megtekinthető az Állatkert honlapján.

(Forrás: www.gondola.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top