Close

China Airlines – Airbus 350

A China Airlines légitársaság január 10-től Bécs-Tajpej közvetlen járatát az új, jelenleg a világ legmodernebb gépének számító Airbus-350 típusú gépével teljesíti. Az új gépek beindításával nem csak a kapacitás nő, de új szolgáltatások bevezetésére is sor kerül.

Így Európából az un. „Family coach” a sláger, amely egy vonzó repülési lehetőség együtt utazó családok számára 3 főig, de egy utas repülése esetén is igénybe vehető. Itt a 3 turistaülés 180 fokban ledönthető és minimális ráfizetés ellenében a legkényelmesebb utazás válik lehetővé már turista osztályon is. Az értékesítő utazási irodák számára különösen vonzó, hogy a bevezetés időszakában 8% extra jutalékot kapnak. Szintén nagy érdeklődésre számíthat a Premium Economy osztályon történő utazás, hiszen az Európa-Tajvan közötti menetidő 13 óra. Hamarosan országspecifikusan jelennek meg a légitársaság új árai, így többek között a Magyarországról meghirdetett tarifák is bekerülnek a GDS rendszerekbe. Újdonság, hogy az YQ (kerozin felár) beépítésre kerül az árakba, így azok áttekinthetőbbé válnak. Az A-350-es gépek Amszterdamból és Rómából is fognak közlekedni 2017-ben. Ezek a non-stop járatok átlagban 4 órával rövidítik le az eddigi menetidőt.
A kelet európai országok, Magyarország, Románia, Szlovákia, Csehország GSA állomásai is jól zárták a 2016-os évet az egyre növekvő konkurencia ellenére. Tajvanon kívül a legnépszerűbb desztinációk voltak Vietnam, Bali, a Fülöp Szigetek, Új-Zéland és Ausztrália – mondta Wei Wang asszony, a légitársaság regionális igazgatója. Egyes országokból nagyon megemelkedett a turista forgalom a csendes-óceáni szigetvilág irányába, Kororba és Guamba, amely egyre keresettebb új úti cél a magyar utasok körében is.
A kelet-európai GSA-k éves értekezletét december végén a China Airlines bécsi regionális központjában tartották. A GSA értekezleten Sárdi Rezső és Diószegi Ilona vett részt a magyarországi GSA képviseletében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top