Close

Villamos energia tárolás lakossági napelemes rendszerekhez

Az elszabaduló energiaárak komoly fejtörést okoznak a felhasználóknak, ezért egyre nő a figyelem az alternatív energiaforrások iránt, a lakossági felhasználók jelentős része a napelemek iránt érdeklődik.

A napelemes energiatermelés hatékony és gazdaságos megoldás, ám nagy hátránya, hogy a napelemek teljesítménye a napszakoknak és az időjárásnak megfelelően ingadozó, és a megtermelt energia tárolására eddig nem volt lehetőség. A Power Charge forradalmi megoldást kínál erre a hiányra, segítségével későbbi felhasználásra eltárolhatjuk a napelemekkel megtermelt elektromos energiát, így jelentős költségmegtakarítással oldható meg otthonunk villamosenergia-ellátása. A forradalmi technológiának köszönhetően az elektromos energia tárolása és felhasználása jelentősen csökkentheti függőségünket a hálózati elektromos energiától.

Villamosenergia-tárolóink többféle kapacitással és kivitellel érhetők el. Lakossági villamosenergia-tároló rendszerünk moduláris felépítésű, teljesítménye a felhasználó igényére méretezhető. A berendezés három fő elemből áll: Talapzat, Akkucsomag(ok), Inverter. A talapzat görgőkkel felszerelt, így az eszköz könnyen mozgatható. A talapzaton egymás tetejére rögzítve helyezkednek el az egyenként 5,12 kWh kapacitású akkucsomagok, felülre kerül az inverter. A rendszer típustól függően 1-5 akkucsomaggal rendelhető, így a felhasználói igény szerint 5,12 – 25,6 kWh teljesítmény érhető el.

Így működik

  • A napelemek gazdaságosan megtermelik az elektromos energiát.
  • A villamosenergia-tároló közvetlenül a napelemekhez csatlakoztatva eltárolja a megtermelt elektromos áramot.
  • A háztartási elektromos energia felhasználása elsősorban az energiatárolóból történik. Amennyiben a tárolt energia nem elegendő, a többletfogyasztás az elektromos hálózatból vételezhető.

Forgalmazott termékeinkre teljeskörű magyar garanciát, szervizhátteret és terméktámogatást nyújtunk.

POWER CHARGE INTERNATIONAL ZRT.
Iroda és bemutatóterem: 1131 Budapest, Dolmány utca 9.
email: ertekesites@powercharge.hu Telefon: 1/951 6239
www.powercharge.hu

Shares
scroll to top