Close

Balatoni strandok

A Diási Játékstrandot 2015-ben ismét a Balaton régió egyik legkedveltebb strandjának ítélték meg a balatontipp.hu olvasói.

 

A fürdőzők tíz kategóriában leadott osztályzatai alapján három másik stranddal együtt a Diási Játékstrandot minősítették a legjobbnak. A négyes holtverseny azért alakulhatott ki a legjobbak között, mert az eredményeket egy tizedesre kerekítették.
A balatontipp.hu felmérésében a Diási Játékstrand immár 5. alkalommal végzett az élen (2010-ben és 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben is 1. helyezést, 2012-ben picivel lemaradva 2. helyezést ért el.), míg a Gyenesi Lidóstrand bronz minősítést érdemelt ki.
Az oldal olvasói az iskolai osztályzatokhoz hasonlóan mondhattak véleményt a  balatoni fürdőhelyekről tíz jellemző alapján: a víz és a meder állapotáról, a parti rész gondozottságáról, az illemhelyek, zuhanyzók, öltözők állapotától, az úszási feltételekről, a gyerekeknek szóló játék, pancsolási lehetőségekről, a sportolás kapcsolatos lehetőségekről, a vendéglátói, kereskedelmi és más szolgáltatások bőségéről, színvonaláról, a parkolási lehetőségekről, a strandon dolgozók viselkedéséről. Végül véleményt nyilváníthattak az adott strandon a belépődíjak, szolgáltatások és büfék ár-értékarányáról is.
Az összesítésbe végül csak a 28 érvényesen értékelt strand került bele, amelyet egyenként legalább 40-en minősítettek az összesen 3627 személy értékeléséből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top