Close

Baumit Life: A színek az élet minden területén jelen vannak

A színek inspirálhatnak, megnyugtathatnak bennünket, az otthon melegét idézhetik vagy motiválhatnak is: egy szóval hatnak ránk, és befolyásolják érzéseinket. Ezért is töltenek be olyan fontos szerepet az életünkben. Egész iparágak mozgatórugói, a trendek pedig már évekkel előre ismertek. Nemcsak a szemnek kellemesek, hanem a kulturális áramlatok kifejezői és megjelenítői is egyben.
 
Ezeket a szempontokat figyelembe véve logikus lépés volt a Baumit részéről, hogy színprogramját a piac leginnovatívabb és legátfogóbb színrendszerévé fejlesztette tovább. Az Európa legnagyobb homlokzati színrendszerének számító Baumit Life kialakítása –a kutatás és fejlesztéstől kezdve a labormunkákon át a termékmenedzsment folyamatáig – több mint három évet vett igénybe. Az eredmény magáért beszél: az új színkollekció olyan változatos, egyedi és szép, mint maga az élet.
 
888 színt tartalmazó színkártya áll az építkezők rendelkezésére!
 
Baumit Life  rendszer alapját 94 intenzív, a mai kor igényeinek megfelelő, kiemelt szín adja, amelyek mindegyikéhez további 8 saját színárnyalat tartozik. A választékot a fehér 6 különböző árnyalata és a 36 lábazati Mozaik szín teszi teljessé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top