Close

Címvédésre készül a Miskolci Egyetem csapata

A Miskolci Egyetem ME-Kart csapata a „Go-Bosch, Go-Kart” verseny első évadában megszerezte a Legjobb Műszaki Megoldás I. helyezést és az Abszolút Győztes címet.

csapat

Kiállítóként is

A csapatra az eredményeik miatt felfigyeltek, és meghívták őket az Automotive Hungary – Techtogether versenyére, amit Budapesten rendeznek meg 2014. november 5–e és 7-e között az Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás keretében. A csapat a rendezvényen kiállítóként is bemutatkozik. A verseny keretében a csapatoknak mérnökifőként az autóiparhoz kapcsolódófeladatokat kell megoldaniuk. El kell készíteniük virtuális műszerezéssel egy mérést és vezérlést, amivel egy autó motorjának a hőmérsékletét szabályozzák, vizsgálják. Egy másik feladat keretében egy virtuális térben kell megalkotniuk azt a laboratóriumot, amiben 2050-ben dolgozni fognak. Természetesen nemcsak virtuális, hanem valós feladatok is lesznek, mint például prezentációk tartása, Lego-robot építése és programozása, tesztek, kvízek, mérnöki gyakorlati feladatok, és a mai kor szellemének megfelelően az alapján is pénzt nyerhetnek a csapatok a fejlesztéseikhez, hogy hányan lájkolják a csapatot bemutató cikket, és a csapat meghívására hányan mennek el a kiállításra.

 

A legújabb ipari trendek A csapatot meghívták kiállítóként a 2014. november 4-én tartandó NI Days Konferenciára, ahová szintén szeretettel várnak minden érdeklődőt. Az NI Days 2014 a National Instruments legrangosabb konferenciája Magyarországon, amelyet kifejezetten azon mérnökök, oktatók és kutatók számára rendeznek, akik szeretnék nyomon követni a legújabb ipari trendeket és szívesen értesülnek a piac újdonságairól. A rendezvényen az ipar, illetve a tudományos élet kiemelkedő szereplői mutatják be legsikeresebb alkalmazásaikat, amelyeket grafikus rendszertervezési eszközök segítségével valósítottak meg.  

 

Lájkolással támogatják

 

Mivel a csapat a következő két évben címvédésre készül az önjáró gokartjával a „Go-Bosch, Go-Kart” versenyen, támogatásra van szükségük. Arra szeretnék kérni a nagyközönséget, hogy kövessék a csapat Facebook-oldalát, ahol a fejlesztésekről, az előrehaladásról is beszámolnak, illetve meglepetésekkel, ajándékokkal is készülnek a későbbiekben. Itt érhetik el az érdeklődők az ingyenes belépőjüket a kiállításra, és olvashatják el a csapatot bemutató cikket, amit ha lájkolnak, támogatják őket. Az oldaluk: https://www.facebook.com/mekart.me. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top