Close

Az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció szombat este közösen fejezi be a kampányt, a rendezvényen várhatóan felszólal Gyurcsány Ferenc és Bokros Lajos is

Budapest, 2014. október 8., szerda (MTI) – A vasárnapi önkormányzati választás előtt a kormánypártok központi kampányzáró rendezvényt nem terveznek, az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció szombat este közösen fejezi be a kampányt, a rendezvényen várhatóan felszólal Gyurcsány Ferenc és Bokros Lajos is. A Bokros Lajost jelölő Modern Magyarország Mozgalom már csütörtökön befejezi a kampányt, a Jobbik pedig Budapest mellett Gyöngyösön is tart ilyen rendezvényt. A Fidesz-KDNP az eredményváró rendezvényét vasárnap este – csakúgy, mint az áprilisi országgyűlési választáson – a budapesti Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban tartja. Központi kampányzárót nem terveznek a kormánypártok.

Tarlós István főpolgármester nem tart külön kampányzáró rendezvényt, vasárnap a Fidesz-KDNP eredményváróján vesz részt – közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-vel.
A Bokros Lajost jelölő Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) tartja elsőként kampányzáróját, csütörtökön, a II. kerületben az IBS Színpadon. Az eseményen a főpolgármester-jelölt mellett a tervek szerint felszólal Roszik Gábor volt országgyűlési képviselő, a MoMa támogatója és Bauer Tamás a Demokratikus Koalíció volt alelnöke is – közölte a mozgalom sajtóosztálya az MTI-vel. A főpolgármester-jelölt eredményváróját vasárnap este a Corner rendezvényközpontban tartják majd. A Jobbik több helyszínen is tart kampányzáró rendezvényt, Vona Gábor pártelnök Gyöngyösön vesz részt ilyen eseményen szombaton, a budapesti kampányzáró pedig szintén aznap lesz a Budapesti Vállalkozási Főiskolán, Volner János alelnök, Staudt Gábor főpolgármester-jelölt és Szilágyi György budapesti elnök részvételével. Az ellenzéki párt országos elnöksége a fővárosban várja vasárnap az eredményeket, ennek helyszínét azonban szerda délutánig nem közölték.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a választásig hátralévő néhány napban a mozgósításra koncentrálnak, számos helyen lesz kitelepülésük. Mint mondta, a baloldali pártok szombat délutáni budapesti kampányzáróján ő is részt vesz.  Az MTI úgy tudja, hogy a párt országos vezetésének tagjai az MSZP Jókai utcai székházában várják majd az eredményeket.

Az Együtt-PM sajtóosztályán közölték, hogy az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció szombat esti közös kampányzáró rendezvénye az Ajtósi Dürer soron lévő Experidance Házban lesz, amelyen várhatóan Szigetvári Viktor, az Együtt-PM szövetség ügyvezető társelnöke, Kunhalmi Ágnes, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke mellett Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom baloldali pártok által támogatott főpolgármester-jelöltje is felszólal.  Az Együtt-PM eredményvárója vasárnap a Király utcai G3 rendezvényközpontban lesz.  A Demokratikus Koalíció pénteken délután tartja kampányzáróját a Rákóczi úti Best Western hotelben. A párt vezetői vasárnap a Teréz körúton, a DK új irodájában lesznek, a kerületi jelöltek pedig a helyi irodákban várják az eredményeket, ha nyernek, akkor felkeresik őket. Az LMP szombaton tartja kampányzáróját a Corner rendezvényközpontban, ahol Schiffer András, Szél Bernadett társelnökök, Csárdi Antal főpolgármester-jelölt, Osztolykán Ágnes oktatási és szociális ügyekért felelős politikus, valamint Istvánffy András, a 4K elnöke szólal fel. A párt eredményváró rendezvényét pedig a Paulay utcai Ankertben rendezik, ahol a polgármesterjelöltek is ott lesznek.

A Magyar Liberális Párt eredményváróját az V. kerületi Sas utcai irodájukban tartják. bcl \ bhz \ bnd \ bzsm \ bzt \ hgp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top