Close

Beújítottak – élő netes közvetítés a Vatikánból

A karácsonyi időszakban a Vatikáni Rádió és a Vatikáni Televíziós Központ interneten, online élő adásban, smooth streaming technológiával közvetíti a pápai szertartásokat.
 

A smooth streaming-funkció lehetővé teszi, hogy a képminőség mindig a sávszélességhez igazodjon, így a közvetítés nem szakad meg a letöltés miatt. A sávszélesség bármilyen oknál fogva történő csökkenése ellenére a közvetítés folyamatosan nézhető. A mooth streaming lehető legjobb minőséget biztosítja a felhasználó rendelkezésére álló szolgáltatásoknak – internetes sávszélességnek, a komputer sebességének – megfelelően.
Újdonság, Európában pedig most először kerül sor arra, hogy élő hanggal és képsorokkal lehet követni a december 24-i, 25-i és január 1-jei pápai szertartásokat, hét világnyelven elhangzó kommentárral, a Vatikáni Rádió által kifejlesztett új, multimediális lejátszó segítségével.
A silverlight-rendszerű lejátszóval a Vatikáni Rádió minden hullámhosszon hallgatható, továbbá követhetők a videohírek is, amelyeket „on demand” is le lehet tölteni.
A Vatikáni Rádió új lejátszójával élőben és igény szerinti műsorátvitelben, teljes HD-minőségben lehet majd követni a videó műsorokat.
Magyar Kurír nyomán
gondola.hu
kép: erdely.ma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top