Close

Újabb segítség a válallkozóknak – Megnyílt a Haller Vállakozói Hiteliroda a IX. kerületben

A Haller Vállakozói Hiteliroda a KA-VOSZ Zrt. által koordinált Széchenyi Kártya Program termékeinek értékesítésével, illetőleg ezen termékek kiajánlásával, a hiteligények befogadásával, összeállításával, felülvizsgálatával, rögzítésével, és a feltételek megfelelése esetén annak továbbításával foglalkozik.

A VOSZ irodakeretére létrehozott, vállakozói alapon működő Hiteliroda tanácsadói feladatoknakis eleget kíván tenni minden olyan ügyben, amely a régió vállakozóit érintheti, többek között a pályázatok folyamatos nyomonkövetése, az ezekkel kapcsolatos tájékoztatás, VOSZ tagság szélesítése, erősítése, rendezvények, témakörök kiajánlása.

A magánbefektetéssel kialakított és működtetett Haller Vállakozói Hiteliroda ötletgazdája, létrehozója Csomor Gábor, a VOSZ nyugalmazott ügyvezető igazgatója, aki 2002 óta – a Széchenyi Kártya indulásának éve – 2009-es nyugdíjazásáig a program kialakításában és koordinálásában aktívan részt vett.

A IX. kerületben megnyíló irodára mindazon jogszabályok és előírások – amely a többi irodára is vonatkozik – érvényesek és kötelezőek, úgy a VOSZ, mint a KA-VOSZ ügyrendje e tevékenységgel összefüggésben meghatározó.

A Haller Vállakozói Hiteliroda, mint válallkozás természetesen a rá vonatkozó törvények szerint működik, tevékenységét az együttműködő szervezetekkel – a VOSZ, a KA-VOSZ és a Széchenyi Kártya Program partner bankjai – összefogva látja el, szem előtt tartva az egyablakos ügyintézés megvalósítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top