Close

Utazás 2024

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22–25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-val egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több mint 50 belföldi és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt, és nem utolsósorban értékes nyereményekre tehet szert
Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség, a kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat. A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés Vármegye, ahol a vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A rendezvény számos további programot tartogat, hiszen újra lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is.

Shares
scroll to top