Close

Somlói galuskás gulyásleves 2.0

Erdei János előző könyvének magánkiadásban megjelent bővített változata a Somlói galuskás gulyásleves 2.0. A könnyed, anekdotázó stílusban megírt könyv műfaját nehéz meghatározni: életrajz, karriertörténet, szakmai hitvallás, marketingszakkönyv sok esettanulmánnyal. A cím nyitját nem árulom el, de nem mindennapi történetet takar.

A könyv olvasója képet alkothat arról, hogy a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes években hogyan is működött a turizmus. Erdei János könyvében azonban nemcsak fél évszázad turizmusára tekint vissza, de megismerhetjük saját karrierjét, életútját is. Erdei János hosszú éveken keresztül képviselte külföldön a magyar turizmust, vezetett hazai és bécsi magyar szállodát, irányította a Gödöllői Királyi Kastély felújítási munkálatait, majd a Magyar Szállodaszövetség (mai nevén Magyar Szállodák és Éttermek Szövetség) elnökeként egy egész ágazat érdekeit képviselte. Az A/4-es formátumban megjelent, 202 oldalon 48 képpel illusztrált könyvből a szakma 630 jeles képviselőit is megismerhetjük.

„Milyen nagyszerű élete van egy építőmesternek, mert az épületei túlélik őt. Vagy egy kertésznek, akinek ugyancsak emléket állítanak az általa elültetett fák. Mi, egyszerű üzletemberek, tapasztalatainkkal, gondolatainkkal, megszívlelendő tanulságainkkal válhatunk maradandóvá. Feltéve, hogy nem mulasztjuk el ezeket megörökíteni az utánunk jövőknek”- fogalmaz könyvében a szerző.

Shares
scroll to top