Close

HungaryCard – belföldi élmények az egész családnak!

A Magyar Turizmus Kártya, a HungaryCard országos lefedettségével a világon egyedülálló módon támogatja a hazai idegenforgalmat. A turizmuskártya alapcsomagja, a HungaryCard Basic 12 ezer, a HungaryCard Plus pedig 20 ezer forintba kerül. A kártya a korábbi, január 31-i lejárattal szemben most már az aktiválástól számított 365 napig érvényes, átruházható, és általában két felnőtt részére biztosítja a kedvezményeket.


Gál Gábor, a kártyát kibocsátó Hotelinfo Kft ügyvezetője elmondta: a kártyával fél áron látogathatók a strandok, a gyógyfürdők, a színházak, a hangversenyek, a kalandparkok, a fesztiválok. Szintén fél áron lehet váltani vasút-, busz-, Mahart- és Bahart-jegyeket, valamint a nosztalgiavonatokon utazásra is érvényesíthető a kedvezmény. Az autópálya-matrica kedvezményesen vásárolható meg a kártyával, amely a Magyar Autóklubnál kerékcserére, valamint vezetéstechnikai tréningre is felhasználható. A kártyakibocsátó partnerei között rekreációs szolgáltatást nyújtó egészségközpontok is vannak.
Az ügyvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy nem csak magánszemélyek, hanem cégek is megvásárolhatják a munkavállalóiknak a kártyát cafeteria-juttatásként. Sokan a jelenleg forgalomban lévő kétmillió SZÉP-kártya kiegészítőjeként is használják, amely erősíti a vásárlói értéket.
A partnerkatalógusban csaknem ezer szolgáltató található, a kártyatulajdonosok több helyen 50–100 százalékos kedvezményt is érvényesíthetnek. A kínálat most számos szolgáltatóval gazdagodott: miskolctapolcai Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, Budapest Retro Élményközpont, Art-Színtér Társulat, tatai Esterházy-kastély, füzérradványi Károlyi-kastély, nádasdladányi Nádasdy-kastély, sümegi Püspöki Palota.
További információ a www.hungarycard.hu oldalon található.

Shares
scroll to top