Close

Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás

Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás a Hungexpo Budapest Vásárközpontban. Február 27. és március 1. között 40 ország több mint 250 kiállítója várja az érdeklődőket. Az Utazás kiállítás külföldi díszvendége Olaszország, belföldi díszvendége Eger és térsége. Idén ismét visszatért az Utazás kiállításra az Afrika Expo és Vásár.

A kiállítás egyik központi témája az aktív kikapcsolódás. Nem véletlen, hogy már harmadik alkalommal rendezik be az Utazáson az Aktív szigetet. A több standból álló együttes idén négy aktív kikapcsolódási forma köré szerveződik: a kerékpározás, a gyalogtúrázás, az evezés és a nyaralóhajózás. A Nemzeti Sportügynökség standján bárki végig kerékpározhat a Giro d’Italia útvonalán, megtekintheti a felmatricázott Giro d’Italia vontatókamiont és különleges fotókat is készíthet.


A pénteki Diák Szakmai Nap elsősorban a pályakezdőket és diákokat várja. Őket sikertörténetek, pályakezdőknek szóló előadások, próbainterjúk és Diák Szakmai Verseny várja. Utóbbin egyetemi hallgatók keresnek megoldásokat valódi piaci kihívásokra.
Egyidejű rendezvény a Budapest Boat Show, amelynek díszvendége a Velencei-tó. Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó rendezvénye – a tavalyinál 1000 négyzetméterrel nagyobb alapterületen – 7100 négyzetméteren, csaknem 130 vitorlással, motoros és elektromos hajóval, számos eszközzel és kiegészítővel várja az érdeklődőket a szomszédos G és F pavilonban.
A koronavírus miatt a kiállításon fokozott higiéniai, takarítási intézkedéseket vezettek be, a kiállítócsarnokokban, fogadócsarnokban kézfertőtlenítő automatákat helyeztek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top