Close

Fugakalkulator.hu weblapot indított a Baumit

Fugakalkulator.hu néven új weblapot indított a Baumit, ahol bárki kiszámolhatja, hogy különböző csempeméretekhez és fugaszélességekhez hány kg fugázó anyagra lesz szüksége négyzetméterenként, illetve a teljes felületre.  
Nem kell többet a polcok előtt tanácstalanul állni, a fugakalkulátor segítségével könnyen és pontosan kiszámolható, hogy a különböző csempeméretekhez és fugaszélességhez hány kilógramm fugázó anyag szükséges négyzetméterenként, illetve a teljes felületre. A kalkulációhoz meg kell adni a tervezett csempe, padlólap vagy más hidegburkolat méretét, a fuga szélességét és a burkolandó felület méretét.  
A fugának – azaz a hidegburkolati lapok közötti hézagok kitöltésének – különösen fontos funkciója van: biztosítja a lapok tágulását és a burkolat vízzárását. A fugának esztétikai szempontból is jelentősége van, hiszen fontos látványelem, ahogyan a csempe és a fuga megfelelő kombinációjával a legkülönbözőbb térhatások hozhatók létre.
A Baumit minőségi hidegburkoló termékeket kínál Baumacol márkanév alatt, melyek egyszerűen és gyorsan feldolgozhatóak, megbízható és értékelálló minőséget képviselnek. A Baumacol termékeket teljes hidegburkolási rendszerben ajánlott használni, ami azt jelenti, hogy az így beépített termékek egymásra épülnek és együtt használatosak.
A Baumacol PremiumFuge hidraulikusan kötő fugahabarcs 24 színben kapható, gyöngyfényhatású és repedésmentes kötést biztosít. Víztaszító és flexibilis, bel- és kültérben, falra és padlóra egyaránt felhasználható. Alacsony vízfelvételének és nagy kopásállóságának köszönhetően a fugaelszíneződés szinte kizárt, így hosszú évekre garantálja a szépséget a burkolat tartósságát erősítve.
A Baumacol PremiumFuge optimális kiegészítője a Baumacol Silikon, mely egy szilikonbázisú, tartósan elasztikus, penészedésálló, bel- és kültérben is használható tömítőanyag. Alkalmas, dilatációs hézagok kitöltésére, fal és padló, illetve a csempeburkolatok és a szaniterek találkozása közötti rések tömítésére. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top