Close

A Fidesz hagyja abba a politika kriminalizálását

Papcsák ismét előhozakodott vádjaival. Az MSZP megvédi minden olyan képviselőjét, akit alaptalan támadások érnek és követeli a kormánytól, hogy hagyjon fel a politika kriminalizálásával és fogjon végre neki a felelős kormányzásnak.

A Fidesz továbbra sem képes felhagyni az olyan vádaskodásokkal, melyek semmi másra nem jók, csak hogy kriminalizálják a politikát és bemocskolják tisztességes emberek nevét. A Magyar Szocialista Párt felszólítja a kormányt, hogy hagyjon fel ezzel a magatartásával, hagyja a bűnüldözést az állam hivatalos szerveire és foglalkozzon végre azzal, ami a dolga: kormányozzon. A Fidesznek ebben a tételben ugyanis hatalmas hiányossága mutatkozik, csak kommunikál, de nem tesz semmit. A kormányzás ezzel szemben arról szól, hogy felelősen vállalja a kormány, mit szeretne tenni az országgal.

Még mindig nem tudjuk, mit akar kezdeni az Orbán-kormány az országgal, még mindig nem közölték a 2011-es költségvetés sarokszámait. Még mindig nem csökkentették a 1,5 millió devizahiteles terheit. Ez a magatartás az, ami üldözendő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top