Close

Madagaszkár – zenés kalandtúra

A Pesti Magyar Színház szórakoztató és mesés előadása a Dreamworks Animation Motion Picture azonos című filmje nyomán színpadra állított musical.


Alex, az oroszlán és állatkerti barátai nagy kalamajkába keverednek, amikor Marty, a zebra, a pingvinek segítségével megszökik a New York-i Central Park állatkertjéből. Barátaik az első döbbenet után útra kelnek, hogy megkeressék, ám a betondzsungelben mászkáló víziló, oroszlán és zsiráf nem kevés feltűnést keltenek. A kaland azonban tovább bonyolódik, amikor a kis csapat dobozokba zárva egy hajóra kerül, amelynek úti célja a nagy és vad Afrika. A cselszövő pingvinek azonban eltérítik a hajót, és hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i jómódban élő állatainknak most rá kell jönniük, hogyan maradhatnak életben a vadonban, és fel kell ismerniük az igaz barátság és összetartás valódi erejét.


A Madagaszkár musical kedvence Julien király. A kettős szereposztásban (Szatmári Attila, Barsi Márton) a darab legnépszerűbb dalával – „a riszálom úgy is, úgy is” – mindent visz! A díszlet és jelmez Kovács Yvette Alida munkája, a zenei betétekért Szemenyei János a felelős, a fontosabb szerepekben Pásztor Ádám, Pavletits Béla, Szatmári Attila és Fillár István látható.


Az előadás megtekintését 6 éves kortól ajánlott!

pestimagyarszinhaz.hu

Shares
scroll to top