Close

Kerti vasút a Budakeszi Vadasparkban

Új attrakció, kerti vasút várja a Budakeszi Vadasparkba látogatókat. Ez a keskeny nyomtávú, kifejezetten gyerekeknek készült kisvasút mintegy kétszáz méter hosszan szállítja utasait a Kalandparkkal szemben lévő területen. A kerti vasút a vadasparki látogatás élményét teszi mostantól még teljesebbé a családok számára.

Mint írják, a Budakeszi Vadaspark legfontosabb küldetése az ide látogató családok, de főként a gyermekek játékos, szórakoztató környezeti nevelése. A cél az, hogy a Vadaspark igazi szabadidő-centrummá váljon, akár egész napos kikapcsolódást biztosítva a természet iránt érdeklődőknek. Éppen ezért a Vadaspark nem egyszerűen egy erdei állatbemutató hely, hanem szolgáltatásait és infrastruktúráját tekintve is korszerű és sokféle programjával széles közönségigényt kiszolgáló családi kikapcsolódási lehetőséget biztosít az ide érkezők számára. A megtekinthető állatfajok mellett interaktív tanösvények és tematikus játszótér is várják a kicsiket.
A szolgáltatások sorát most egy húsz fő szállítására alkalmas kerti vasúttal egészítette ki a Budakeszi Vadaspark. A közel 200 méter hosszúságú pálya hatalmas fenyőfák között kanyarog. A kerti vasúton utazók a baromfiudvar állataival is találkozhatnak, hiszen a pálya mellett tyúkok kapirgálnak, bemutatva az egykori háztáji gazdaságokra jellemző fajokat.
A nyitva tartásról itt tájékozódhat: https://budakeszivadaspark.hu

A hír forrása: Budakeszi Vadaspark, Fotó Surányi Linda

Shares
scroll to top