Close

Nyári programok a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

Matt Bianco koncert

Kelet-Közép Európában egyedülálló RepTár Szolnoki Repülőmúzeum udvara idén megtelik a zene szerelmeseivel, hiszen a világhírű zenekar, a Matt Bianco lép színpadra.
Idei turnéján egy elegáns, színes, illatos, lágy ritmusorgiára ringó párhuzamos univerzumba repíti, tizenötödik nagylemezét, a The Essential Matt Bianco című dupla albumát mutatja be, amelyen eddigi karrierje legnagyobb slágereinek újraértelmezéseit vonultatja fel.
Időpont: 2022. július 9. 21:00 (kapunyitás 19:00)
Helyszín: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum
Jegyvásárlás:
a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján
a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum webshopjában (https://www.reptar.hu/webshop/)
online jegyvásárlás a Funcode oldalán (https://tickets.funcode.hu/event/matt-bianco)
Jegyárak:

  1. május 1-jétől július 9-ig a koncertjegy ára 7.900 Ft
  2. július 9-én a helyszínen a koncertjegy ára 8.500 Ft

További nyári programok a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban

  1. június 11. 21:00-tól
    Szabad Ég Alatt – Nyári Mozi Piknik a RepTár Udvarán
    A nyári estéken Mozipiknikre hív a RepTár: egyedülálló környezetben mozifilmek kerülnek levetítésre, középpontban a repüléssel.
    Felfújható óriásvásznon magyar és külföldi mozifilmek nyújtanak szórakoztató élményt a repülés szerelmeseinek és a mozifilmek kedvelőinek egyaránt. Az impozáns környezetben, megvilágított MiG-29-es mellett forró teával és nassolnivalóval nyújt moziélményt a RepTár.
    A Mozpikniken levetítésre kerül az Airport 79 – Concorde amerikai film és az Őrjárat az égen című magyar filmsorozat negyedik epizódja.
  2. június 25.
    Múzeumok Éjszakája
    Az ország legnagyobb kulturális rendezvényét, a Múzeumok Éjszakáját a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén, azaz idén június 25-én rendezik meg, amelynek kiemelt helyszíne 2022-ben Szolnok lesz.
    A RepTár mindenki számára tartogat izgalmakat, élményeket és felfedezni valót­: 16:00 órától díjmentes belépéssel várják a látogatókat. Ezen az éjszakán a lehetőség nyílik beülni olyan kiállított repülőgépekbe, melyekbe a hétköznapokon nincs lehetőség, egy kvíz segítségével pedig bebarangolható a múzeum 6 hektáros területe.
    A családokat, kisgyermekeket, gyereksarok várja, ahol repülős kifestők, századjelvény és repülős csillámtetoválás készül.
    Az idén 175 éves Indóház fogadóépület bemutatása mellett, éjszakai, zseblámpás tárlatvezetések és is várják a családokat.
    19:00 órától kezdődő Magnus Expedíció – a Földközi tenger körberepüléséről élménybeszámolót is hallhatnak az érdeklődök.
    21:00 órakor kezdetét veszi a Nyári Mozipiknik a RepTár udvarán: levetítésre kerül a Airplane 2 filmvígjáték és az Őrjárat az égen 4. része. Az estét még hangulatosabbá teszi az Indóház fényfestése és néhány repülőgép különleges fényű megvilágítás.
    A RepTár egyéb élményelemei, 4D mozi, szimulátor, 3D karika késő estig foglalhatóak, illetve az Ajándékbolt és a RepTár Bisztró éjfélig várja a látogatókat.
  3. augusztus 06.
    II. RepTár Drone Day
    Idén második alkalommal kerül megrendezésre a RepTár Drone Day, egy nap, ami csak a drónokról, a repülésről és az innovációról szól.
    Egész napos programmal várja a látogatókat a RepTár Drone Day. A múzeum élményelemein kívül számos érdekes bemutatókkal készülnek a kiállítók: katonai, mezőgazdasági, rendőrségi és civil drónok, drónszimulátorok, kiállított repülőglépek és helikopterek között lavírozó drónok és minden, amit a drónrepülésről tudni kell.
    További információk: www.reptar.hu

Az Alföld Szíve, azaz Jász-Nagykun-Szolnok megye az idei nyári szezonban több új és visszatérő minőségi programmal várja a vendégeket.
A gasztroturisztikai vonalon nagy durranásnak ígérkezik az Édes Szívem! desszert túra, amely Mautner Zsófia vezetésével a megye hét településének, nyolc vendéglátóhelyén fantasztikus desszert csodát álmodott meg és kínál a vendégeknek olyan helyi, térségi alapanyagok felhasználásával, mint az alföldi kamilla, a kisújszállási vadrizs, a nagykunsági köles vagy a homoktövis.
Népszerű nyári nagy rendezvényekben nem lesz hiány, a tanév zárását a szolnoki Tiszavirág Fesztiválon már meg is lehet ünnepelni. Július végén a Tisza-tónál júliusban Halasnapok és Tisza-tavi Fesztivál lesz, Mezőtúrra pedig három év után újra érkezik az East Fest. További infók Jász-Nagykun-Szolnok megye hivatalos turisztikai információs portálján a www.alfoldszive.hu oldalon találhatók.

Shares
scroll to top