Close

Utazás 2022 kiállítás

Egy év kihagyás után ismét megrendezik az Utazás kiállítást. Március 3-6. között a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban várja látogatóit az Utazás 2022 kiállítás.

Az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjén 30 ország mintegy 100 kiállítója vesz részt a felújított H pavilonban. A kiállítás belföldi díszvendége Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa, a külföldi díszvendég Egyiptom lesz.
Az Utazás kiállítást a 30. jubileumi Budapest Boat Show-val együtt rendezik meg, ahol a Tisza-tó lesz a díszvendég. A legnagyobb hazai hajókiállításon ötezer négyzetméteren, közel 50 kiállítóval csaknem 100 hajót tekinthetnek meg a látogatók.
Az Utazás kiállítással egy időben, de attól függetlenül rendezik meg az ország legnagyobb, extrém utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált, valamint a régió egyetlen Afrika tematikus fórumát, az Afrika Expót. Mindegyik rendezvény ugyanazzal a belépőjeggyel látogatható, a kiállítási központ rendezvényei teljesen készpénzmentesek, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók.
A jelenleg hatályos jogszabályok alapján rendezvények csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatók, melyet a bejáratnál ellenőriznek. A látogatóknak nem kötelező, de ajánlott a maszkviselés.

Shares
scroll to top