Close

Látványos showműsor nyitja meg a férfi kézilabda Eb-t

A magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság január 13-i, budapesti nyitómérkőzése előtt egy órával, 19:30-kor kezdődik a torna hivatalos megnyitója az MVM Dome-ban. A speciális effektekkel, látványos elemekkel megtűzdelt program során Vastag Csaba énekli el az Európa-bajnokság hivatalos dalát. A kézilabdabarátok már órákkal az esti program előtt találkozhatnak a szurkolói zónában, amely az Eb játéknapjain folyamatosan várja majd az érdeklődőket. A magyar-holland csoportmérkőzés 20:30-kor kezdődik.


Hogy hogyan reagálnak a kézilabdázók kifinomult érzékei a kiélezett versenyhelyzetben? Hogy valójában mi dönt a talpon maradásról, a győztes és a vesztes személyéről az életben és a pályán?
Ezekre a kérdésekre keresi a választ a férfi kézilabda Európa-bajnokság megnyitóünnepségének speciális művészi koncepció mentén felépülő showműsora. A január 13-án, 19:30-kor kezdődő program különleges effektekkel, látványos audiovizuális elemekkel szórakoztatja majd az MVM Dome közönségét.
A megnyitó részeként Vastag Csaba énekli el az Európa-bajnokság hivatalos, Fight című dalát, amelyet Rúzsa Magdi és Szakos Krisztián szerzett. (Rúzsa Magdi hangján 2021 novemberében szólalt meg először az Eb-dal, az énekesnő gyermekáldás előtt áll, emiatt nem tud részt venni személyesen a megnyitón.)
„Óriási megtiszteltetés, hogy az Európa-bajnokság nyitóünnepségén is közreműködhetek, hálás vagyok a szervezőknek a felkérésért” – fogalmazott Vastag Csaba. – A dalt egy nagyszabású koncertshow keretén belül adhatom elő, amit az online és televíziós közvetítések segítségével körülbelül 400 millió ember figyel majd világszerte. Mindent túlzás nélkül állíthatom, hogy a nézőknek olyan látványban és minőségben lesz részük, amelyet még talán soha nem tapasztaltak idehaza.”
A minőség a megnyitóünnepség után is garantált, hiszen a vb-5. helyezett magyar válogatott az utóbbi időben figyelemreméltó eredményeket elérő Hollandia ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon.
A 20:30-korkezdődő mérkőzés a 20 022 ülőhellyel rendelkező MVM Dome első hivatalos mérkőzése lesz. Az összecsapást nagy érdeklődés övezi körbe, a mérkőzést előreláthatólag telt ház előtt rendezik meg.
Jó hír, hogy a kézilabdabarátok már órákkal a megnyitó előtt hangolódhatnak az esti programra, hiszen a budapesti aréna mellett 16:30-tól megnyit a hivatalos szurkolói zóna (Fan Zone).
Az Eb minden budapesti játéknapján nyitva lesz a szurkolói központ, egészen 23:30-ig lehet kivetítőn meccset vagy összefoglalót nézni, kipróbálni a Watch Games. See More. kézilabdás készségeket felmérő speciális élményparkját, az egyedi kommentátorállást és multiball falat, de catering szolgáltatás és nyereményjátékok is várják a látogatókat. A szurkolói zónába csak érvényes budapesti jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

A magyar válogatott csoportjának mérkőzései (B-csoport, Budapest, MVM Dome):

  1. január 13., 20:30: Magyarország–Hollandia
  2. január 14., 20:30: Portugália–Izland
  3. január 16., 18 óra: Portugália–Magyarország
  4. január 16., 20:30: Izland–Hollandia
  5. január 18., 18 óra: Izland–Magyarország
  6. január 18., 20:30: Hollandia–Portugália
    A középdöntő játéknapjai: 2022. január 20., 22., 24., 26.
    A döntő hétvége játéknapjai: 2022. január 28., 30.
    További részletek és jegyvásárlási lehetőség a https://www.watchgamesseemore.hu/ oldalon!
Shares
scroll to top