Close

Adventi programok a szolnoki RepTárban

November 27-től ünnepi hangulatban várja a RepTár a látogatókat. A múzeum ünnepi díszbe öltözve kínál különleges kikapcsolódási lehetőséget családoknak és baráti társaságoknak. A Repülő Rénszarvas Rejteke elnevezésű kvízzel feltérképezhető a RepTár 6 hektáros területe és legérdekesebb gépei. A múzeum Hangárjában, a „Téli-sarkon” kézműves foglalkozás várja kicsiket és nagyokat.

December 11-én, a Mikulás Ünnepségén sor kerül a „Hőlégballon a RepTár felett” című, nagysikerű rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetésére. Ezen a napon minden pályamű kiállításra kerül a RepTár Galériáján, a korosztály legjobbjait pedig értékes, RepTáras ajándékcsomagokkal díjazzák. ( https://www.reptar.hu/rajzpalyazat-palyazati-kiiras.html )
A látogatóknak lehetőségük nyílik megnézni és közös fotót készíteni a rajzpályázat főszereplőjével, Pannóniával, Magyarország első hőlégballonjával. Ezen a napon minden látogatónak díjmentes a belépés.
A RepTár, a hagyományait folytatva, szintén ezen a napon, december 11-én rendezi meg a Jótékonysági napját, a RepTár Charity Day-t. Idén Molnár Elizának segítenek, kinek egy állítógépre van szüksége, mely hozzájárul az önálló helyváltoztatásához.
Ezen a szombaton, akik élményelemekre váltanak jegyet (4D mozi, MiG-29 Szimulátor, 3D karika, Jak-52 és MiG-21 Pilótapont) Molnár Eliza gyógyulásához, fejlődéséhez járulnak hozzá. Az élményelemekből befolyt összeggel a RepTár Elizát támogatja. Akik személyesen nem tudnak részt venni a Jótékonysági napon, online is segíthetnek. Az adományokat az ÉN IS VAGYOK! Mozgássérültek Egyesülete számlaszámán keresztül tudják elküldeni:
Számlavezető bank: Erste Bank
Számlaszám: 11600006-00000000-84800233
Közlemény: Segítek Molnár Elizának
További információ: www.reptar.hu

Shares
scroll to top