Close

Újra lesz Kultúrházak éjjel-nappal és megújul a kulturhazak.hu

A Magyar Népművelők Egyesülete képviseletében Bordás István elnök és Novák Péter védnök, tiszteletbeli egyesületi tag 2021. június 28-án, hétfőn 11 órakor online sajtótájékoztatót tart a www.youtube.com/MagyarNépművelőkEgyesülete csatornán a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatról és a hozzá kapcsolódóan megújuló kulturhazak.hu weboldalról.

Az elnökség a rendelkezésre álló adatok alapján 2021. szeptember 24–26-ára tervezi a 15. Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat megrendezését.Ezen a hétvégén ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várhatja majd az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozaton. Az eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A „Mindennap értéket adunk” szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

2020-ban több mint 450 regisztráló mintegy 600 helyszínén több mint 1000 programmal várta a látogatókat. Ezen a hétvégén minden évben jelentősen emelkedik a kultúrházak látogatottsága, amellyel a szervezők bizonyára segítik, hogy máskor is érdeklődjenek az iránt, mi történik a kultúrházakban. Látogatókká váljanak azok, akik esetleg most csak az akció miatt tértek be egy-egy intézménybe vagy közösségi térbe.

A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz csatlakozni kívánó intézmények 2021. szeptember 20-áig regisztrálhatnak a megújuló www.kulturhazak.hu weboldalon. Újdonság, hogy a jelentkezők ezúttal már nem csupán a szakmai programjaikat tölthetik fel, hanem néhány kattintással létrehozhatják saját, önálló oldalukat a kulturhazak.hu szervezeti adatbázisában. A regisztráló intézmények számára állandó, ingyenes megjelenést biztosítunk, melyet térképes keresővel is támogatunk.


A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉLŐBEN KÖVETHETŐ AZ ALÁBBI LINKEN:
www.youtube.com/watch?v=hubgQj1Pd90

Kultúrházak éjjel-nappal

www.kulturhazak.hu
www.facebook.com/kulturhazak

Shares
scroll to top