Close

Újra indulnak China Airlines járatok Amszterdamból és Frankfurtból

A tajvani China Airlines újra indít járatokat Amszterdamból és Frankfurtból. Egyben Taipei Taoyuan Nemzetközi Repülőtere (TPE) március 1-től ismét fogadja a tranzit utasokat, amennyiben nem töltenek 8 óránál hosszabb időt a repülőtéren, és nem váltanak légitársaságot a Tajpejből történő továbbutazáshoz.
Azonban továbbra sem lehet Tajvanon keresztül tovább repülni a Kínai Népköztársaság városaiba.
Frankfurtból és Amszterdamból a minimális igények miatt csak heti egy-egy közvetlen járat közlekedik márciusban. Tajpejen keresztül a légitársaság csatlakozási lehetőségeket biztosít a tovább utazáshoz, többek között: Bangkok, Szingapur, Penang, Kuala Lumpur, Dzsakarta, Ho Chi Minh City, Hanoi, Manila, Phnom Penh, Tokyo (Narita), Fukuoka, Nagoya és Szöul. További járatok közlekednek Ausztráliába, Új-Zélandra és számos japán városba. A CI legtöbb járata Hanoiba, Kuala Lumpurba, Dzsakartába és Bangkokba repül.
A China Airlines meghirdette áprilisi menetrendjét is. Amennyiben a COVID helyzet változatlan, akkor Frankfurtból havi 5, Amszterdamból havi 4 és Londonból ( LHR ) havi 2 járat közlekedik Tajpejbe majd, onnan tovább Dél- Kelet Ázsiába, Ausztráliába, Új-Zélandra és Japánba.

Shares
scroll to top