Close

Laller új arca – Horváth Lajos szervizvezetőnk a Spíler TV-ben

Horváth Lajos „Laller” a versenyzésen kívüli élete már eddig is számos ponton kapcsolódott a motorokhoz, és a motorizációhoz. Azonban most a Laller Car Service tulajdonosa egy teljesen új oldalát is felfedi: a Spíler TV Go Bike Magazin névre hallgató műsorában tűnik fel!

A már említett magazin hosszú évek óta Magyarország egyik legismertebb tesztműsora, ahol Erdős János műsorvezető hol a stábjával, hol pedig a meghívott vendégeivel teszteli a magyar piacon is elérhető legújabb kétkerekű csodákat. A Go Bike körül az utóbbi időben Horváth Lajos is egyre gyakrabban feltűnik, ami nem is csoda, hiszen személye remek alternatíva az off road gépek bemutatására. A Dakart kétszer is megjáró terepmotorosnak ráadásul szakmájába vág a téma, hiszen a hétköznapokon Magyarország egyik legmodernebb szervize, a Laller Car ügymenetét vezeti, és rutinos sportszereplőként a kamera előtt is feltalálja magát:

„Nagyon megtisztelő a Go Bike Magazin felkérése, hízelgő, hogy amikor terepmotort tesztelnek, akkor mindig az eszükbe jutok. Mivel ezek a motorok számomra a beteljesedett szerelmet jelentik, így mindig örömmel jövök, és osztom meg a tapasztalataim, a véleményem és észrevételeim az Erdős Jánosék által hadra fogott gépekről. Legutóbb egy Yamaha Tenere 700-as gépet hajthattam meg, aminek az eredményét augusztus 15-én, a Spíler TV Go Bike Magazin műsorában láthatjátok” – avatott be a Baja Polandra készülő motoros a következő adás kulisszatitkaiba.

Shares
scroll to top