Close

Kecskés Tamás fejben is megérkezett az olasz bajnokságba!

A New Times Racing színeiben rajthoz álló pilóta az olasz bajnokság Minimoto Junior B kategóriájában állt rajthoz a hétvégén, Ferrarában.

Későre nyúlt ez a csonka szezon Tamásnak is, aki az időmérők alatt a 15. helyre kvalifikálta magát a futamokra. Úgy, hogy egyik versenytársa kitette őt a fűre, visszajött és 1 másodpercet javított kör idején.

Az első megmérettetés viszonylag eseménymentesen lezajlott, nem úgy mint a második, ahol a bonyodalmak már a rajtnál kezdődtek… Tamás a lámpák kialvását követően erős rajtot vett, de sajnos nem tudta kikerülni az egyik előtte hibázó pilótát, majd elesett. A motorjának nem esett baja, így fél kör lemaradással, profi hozzáállással kezdte meg a felzárkózást a mezőnyhöz. Végül az első hétvégét az összesített 16. helyen zárta az erős, eszméletlenül gyors és pontos, nagyrészt olaszokból álló bajnokságban.

Összességében Kecskés Tamás jól felvette a ritmust és fejben is megérkezett a bajnokságba, ez pedig nagyon szép eredmény a kevés edzési lehetőség tekintetében. A szeptemberi fordulóra még magabiztosabban tud majd megérkezni.

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország

Shares
scroll to top