Close

Egyedülálló vezetéstechnikai tréning már Magyarországon is

Nem kell többé Németországig utazni annak, aki letenné a speciális tanúsítványt. Az AMS Group nemcsak Magyarországon, hanem az egész térségben elsőként tett elvégezhetővé egy németországi autógyárak által is elfogadott járműipari vezetéstechnikai tréninget. A lehetőségnek hála olyan óriásvállalatok dolgozói is Magyarországon tudnak levizsgázni, mint a Bosch vagy a Continental. A cégek pénze így országon belül marad, ráadásul jelentős költségeket spórolhatnak a szakemberek képzésén.
Az AMS Group széles körű, összetett és folyamatosan bővülő szolgáltatási palettával támogatja a hazai és közép-európai járműipari fejlesztések különböző szegmenseit.
2020-tól járműfejlesztői alap vezetéstechnikai tréninget is biztosítanak Magyarországon, illetve egyedülálló módon az egész térségben. A nemzetközi licensz, valamint a vállalkozásuk németországi Driving Concept GmbH. licenszpartnerének eljárásai és értékelő rendszere alapján összeállított járműipari vezetéstechnikai tréning kifejezetten a fejlesztő cégeknél, a különböző autóipari óriásvállalatoknál dolgozók és az e területen tanulók számára ajánlott.
A 8 professzionálisan képzett, magyar nyelvű, angolul is kifogástalanul kommunikáló, saját állományú trénerük által instruált tréningek egy Budapest közeli helyszínen zajlanak, továbbá a jövőben – a kiváló partnerségi kapcsolatnak köszönhetően – a zalaegerszegi ZalaZone tesztpályán is megrendezhetők.
A fejlődő járműipar igényeire specializálódó vállalkozások számára kiváló tesztelési lehetőséget kínáló ZalaZone moduljai a nagy sebességű, pl. 120-130 km/h-s manőverek kivitelezésére is alkalmasak a tréningek során. Egyrészt ennek, másrészt pedig a kezdetek óta példás együttműködésüknek köszönhetően már többször is alkalmuk nyílt a kooperációra, és a pálya tesztelésében is részt vettek. Az együttműködésük egyre szorosabb, így minden bizonnyal egyre sikeresebb jövő előtt áll.
Az AMS Group-nak hála itthon kerülhet sor nem csak a vizsgára, hanem azt megelőző-en egy elméleti és gyakorlati tréningre is, amit jellemzően még a külföldi helyszínek sem biztosítanak. A potenciális ügyfeleik közt éppen ezért már olyan nevek is megtalálhatóak, mint a Tyssenkrupp, a Bosch vagy épp a Continental. Egyes vállalatoknak már nem csupán a magyar, hanem romániai székhelyéről is keresik a magyar cég szolgáltatásait a képzés elvégzéséhez.
Amellett, hogy Közép-Európa meghatározó fejlesztő járműipari szolgáltatójává szeretnének válni, a hazai járműiparban olyan cégekkel szeretnék még szorosabbra fűzni és kiterjeszteni az együttműködést, mint a Continental, a Robert Bosch, az AIMOTIVE, az AVL, a Knorr-Bremse, a Thyssen Krupp.
A már meglévő szolgáltatásaikon felül, a tréningezési üzletág kiszélesítésével, a járműtesztelésben is egyre inkább az összetettebb feladatok ellátása felé szeretnének haladni.
Hosszú távú céljuk, hogy a járműipari fejlesztők munkájához szükséges támogató szolgáltatásokat teljeskörűen, a megrendelőik teljes megelégedésére lefedjék.
A cél érdekében folyamataik állandó fejlesztésével és kockázati értékelésével tanúsított ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert fejlesztettek ki, és vállalkozásuk pénzügyi kockázatát is minősítették, aminek értelmében Bisnode „AA” tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Forrás: AMS Group

Shares
scroll to top