Close

Misanóban még jobb eredményért hajt Toth Maxwell és a New Times Racin

A CIV Elf Moto3 Junior szériájának második állomásán is rajthoz áll a NTR magyar gyökerekkel rendelkező amerikai pilótája, Toth Maxwell. 

A legnagyobb olasz bajnokság egy elég közismert és népszerű pályára, Misanóba látogat. Szerencsére, azon a környéken a már szokásosnak mondható maszkviselésen és távolságtartáson kívül nincs érvényben más korlátozás vagy szigorítás.

Max már a csütörtöki edzéseken megkezdi az ismerkedést a nyomvonallal, amit a felkészülés keretein belül a saját stílusának szempontjai alapján tanulmányozott. Pénteken tétje is lesz a köridőknek, ugyanis egy-egy szabadedzés és időmérő vár majd a New Times Racing fiatal motorosára. A szombati programban egy időmérő és egy verseny szerepel, míg vasárnap egy warm up-al és egy versennyel zárul a program.A kinti csapata már nagyon várja Maxet, aki minden tőle telhetőt megtett magyarországi motoros és erőnléti felkészülése alatt. Remélhetőleg ezek mind hozzásegítik majd ahhoz, hogy még kiegyensúlyozottabban tudjon motorozni. A cél nem kisebb, mint a múltkori 16. helyezésnél előrébb végezni.

Csapattársa, a CIV Elf PreMoto3-as kategóriában vitézkedő Kecskés Bence egy korábbi sérülése miatt sajnos nem tud most rajthoz állni. Otthoni lábadozása alatt természetesen figyelemmel követi barátja szereplését, és türelmesen várja az augusztus 4-i kontroll vizsgálatot, ahol már járógipszet kap.

A hétvége eseményeit a New Times Racing Facebook oldalán lehet nyomon követni.

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország

Shares
scroll to top