Close

Múzeum Éjszakája a szolnoki Reptárban

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum június 27-én hosszított nyitvatartással, egy egész éjszakás programmal, zseblámpás tárlatvezetéssel és szabadtéri mozival várja látogatóit.

Beszállókártya megvásárlására lesz lehetőség, mellyel 5 megnyitott gép pilótafülkéjébe ülhetnek be a kártyatulajdonosok. A nagy érdeklődésre való tekintettel, csak ezen az estén, a Messzerrel akár kordonon belüli fényképek is készíthetők fotójeggyel. 21:00-kor éjszakai bevetésen vehetnek részt a látogatók zseblámpás tárlatvezetés keretein belül. Emellett repülős csillámtetoválás is készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt az egész este folyamán.
Első alkalommal a RepTár udvarán vetítésre kerül a Top Gun című amerikai akciófilm Tom Cruise főszereplésével. A filmvetítést még különlegesebb élménnyé teszi, az udvaron lévő MiG-29 vadászgép különleges megvilágítása, mely a nézőközönség mellett látható.
16 órától a belépő egységesen 1 000 Ft/fő lesz, 6 éven aluli gyermekeknek díjmentes. A RepTár ezen a napon éjfélig tart nyitva és minden élményelemünk (4D mozi, szimulátor, 3D karika) foglalható késő estig.

További információk a RepTár honlapján www.reptar.hu és a RepTár Facebook oldalán www.facebook.com/ReptarSzolnok/

Forrás: RepTár Szolnok

Shares
scroll to top