Close

Nyolcvanöt szál gyertya

001 fzszulnap

85 darab alma, nagyon sok, több kiló. 85 darab homokszem, nagyon kevés, egy tenyérben elfér. 85 esztendő – életévek az életútban. Nem sok, nem kevés, nem teher, nem súlytalan. 85 éves ma laptulajdonosunk, alapító főszerkesztőnk, Földesi József.

Sajtómunkásként megannyiszor megemlékezünk magazinunkban sokak évfordulóiról, akiket ismerünk, akiket ismerhetünk, akiket olvasóink kedvelhetnek. 85 nagyszerű évére mi is büszkén köszönthetjük ma lapunk alapítóját. 17 évesen lett újságíró, nem kisebb ember, mint Örkény István javaslatára, akinek gyakornokaként indulva számos boldog-nehéz kalandon átjutva maradt közel 70 éve a pályán. Történelem körmösfogóval – idézi írásaiban ezeket az éveket, élményeit magazinunk különrovatàban.

Közel 30 éve hisz a Ringben és képviseli értékeit. A sajtó szabadságát, a véleménynyilvánítás korlátozhatatlanságát, egy nyílt szellemi küzdőtéren, ahol a hír szent a vélemény tisztelt. Bárhonnan is érkezzen a vélemény – a Ringben értékkel kezelt.

Köszönjük laptulajdonosunk kitartó munkáját, hogy 85 évesen is aktívan és derűsen vesz részt a Ring Magazin mindennapi alkotói folyamatában és folyamatos megújulásában.

Kedves Jóska, Isten éltessen!

60A46E86 AF9D 42A4 84D2 9C2024724DEC

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top