Close

Vizes világbajnokság péntektől

aranyfina01

Két aranyérmet már kiosztottak a héten kezdődö FINA Világbajnokság kapcsán. Az egyedi tervezésű, kifejezetten a vizes vb-re alkotott plakettek közül kettőt adtak át a napokban, az egyiket Dr. Julio C. Maglione, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnökének nyakába akasztották, míg a másikat Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszószövetség ügyvezető igazgatója kapta a magyar szervezőktől.

Úgy is mondhatnám ráfordultunk az utolsó hosszra, hamarosan kezdetét veszi hazánk legnagyobb sporteseménye, a FINA Világbajnokság, Budapest és Balatonfüred péntektől a világ figyelmének középpontjába kerül és az egyik legfontosabb sportrendezvény házigazdája lesz – kezdte köszöntőjét dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter. Sajtótájékoztatóján kiemelte: valamennyi helyszín készen áll a pénteki a kezdésre, de ha szükséges még az utolsó percekig dolgozni fognak az utolsó simitásokon.
– Mindent biztosítunk egy tökéletes versenyhez és ahhoz, hogy Magyarország a legjobb arcát mutathassa és a legszebb és leghangulatosabb vb-t rendezhesse meg.

 Forrás: MTI, NS 

finamap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top