Close

MILYEN RINGET AKARUNK? – III.

ringborito5

Látva, érzékelve a kialakult helyzetet: lányom, dr. Földesi Margit (történész, habilitált egyetemi docens, több sikeres TV műsor elindítója, szerkesztője) kezdeményezésére és segítségével a kilencvenes évek derekán létre hoztuk az értékelvű ringmagazin.hu közéleti, gazdasági, kulturális portált, amelynek szerkesztését is –önkéntes munkával — a haláláig Ő irányította. Ráadásul még anyagi támogatókat is szerezett. Ennek köszönhetően a ringmagazin.hu portál – immár fiatal kutatók tanulmányai szerint is – néhányat évig még a RING jellegét, arculatát, a nézetek ütköztetését is őrizni tudta.
Sajnos a későbbiekben kizárólag önkéntes munkatársakra támaszkodhattunk, ami természetesen jelentős színvonal visszaeséssel is járt. Legfőképpen az veszett el, vagy legalább is mérséklődött, ami a RING lényege volt: a sokoldalúság és a vélemények ütköztetése.

Így eljutottunk oda, hogy csak két választási lehetőségünk maradt: vagy egyáltalán nem folytatjuk tovább, vagy a szűkös anyagi helyzetünkhez igazodva, főként önkéntes munkatársakra támaszkodva mégis folytatjuk.
Az utóbbit választottuk.

Földesi József

(Folytatjuk)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top