Close

Szerencséjük volt, vagy józan, racionális döntést hoztak?!

leanykeres ok

Precíziós leánykérés a repce árvakelésben

– Nem is akárhogyan, józan paraszti ésszel megtervezve, GPS segítségével, gondosan letárcsázva! Ettől a történettől egyszerre folyt a könnyünk a nevetéstől és a meghatottságtól!

Romantikus lánykérésről már sokszor beszámoltunk – és ezt az örömteli tisztet, hogy fiatal gazdák egybekeléséről adhatunk hír, a legnagyobb örömmel vállaljuk újra és újra.

virag ok

Egy-egy történet után mindig azt gondoljuk, hogy ennél váratlanabb és ötletesebb módon már nem is lehet megkérni egy fiatal menyecske kezét, – ám az olvasóink mindig rácáfolnak erre.

Így történt most is, amikor Reni számolt be élete egyik legnagyobb eseményéről – és ezzel újra bebizonyította, hogy a gazdálkodók a legleleményesebb és legkreatívabb emberek a Földön.

tractor antik

Jöjjön hát a beszámoló egy „nagy napról”

tractor modernebben ok

„Kedd este, munka után a párom traktoron kivitt a határba és megkért hogy drónozzam le az egyik 15 hektáros táblánkat mert látott benne valamit.”
Ekkor láttam meg a kamera képernyőről a teljes szöveget, – amit Ő a repce árvakelésbe „írt bele” nekem egy ötméteres tárcsával.leánykérés

A romantikus kérdésről a fényképet 100 m magasságból sikerült megörökíteni drón segítségével.Miután leszálltam a drónnal, beültünk a traktorba, ott letérdelt előttem, elővette a gyűrűt és megkérdezte, hogy leszek-e a felesége…leánykérés drónnal

gyuru oik

…és én természetesen igent mondtam!leánykérés

Hétköznap este, naplementében… azt kell mondjam,  hogy a legtökéletesebb leánykérés volt!”

Reniéknek nagy szerencséjük volt, hogy így egymásra találtak, – mindketten együtt dolgoznak a családi gazdaságban, így azzal foglalkozhatnak, amit a legjobban szeretnek.

laposan ok

Forrás: 2016. november 01. Agroinform.hu Igric Dominika

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top