Close

Öko-kalandok Mimóval és Csipekkel

A Közlekedési Múzeum és az Iparművészeti Múzeum közös, „Bringológia” című kiállításhoz kapcsolódóan október 15-én, szombaton családi rendezvénnyel készül a két múzeum. A „Mimó és Csipek” bábelőadás kapcsán a legkisebbekkel szeretnének környezettudatos információkat megosztani.

A gyerekek Mimó és Csipek erdei kalandjaival ismerkedhetnek meg, melyek során valamennyi erdei cimborájukkal találkoznak. A két öko-kalandor léghajóval érkezik, de az eltörött propelleren csak Cserke róka tud segíteni nekik. Irány tehát Cserke Öko-háza, ahova kalandok során – olajoshordón és színes kukákon át, papírsárkányon repülve – érkeznek meg hőseink Ficak kutyus kíséretében.
A bábelőadást követően a Bringológia kiállítás témájához, a kerékpározáshoz kapcsolódva újrahasznos kézműves foglalkozáson biciklibelsőkből készülnek különleges dizájn-tárgyak, játékok, kitűzők, karkötők. Emellett egy kerékpározással kapcsolatos társasjáték várja a gyerekeket, míg a kisebbeknek színezni, rajzolni lesz lehetőségük.
Belépő az előadásra: a Bringológiára vásárolt jegyet vagy félárú eseményjegyet kell váltani, iskolás csoportoknak csoportjeggyel látogatható.
Az esemény a Közlekedési Múzeum és az Iparművészeti Múzeum szervezésében valósul meg.
Időpont: 2016.október 15., 11.00
Helyszín: Iparművészeti Múzeum, 1091 Budapest, Üllői út 33-37.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top