Close

Lakásunk éke – otthonunk melege

kandallo3 ok

Elfelejthetjük a kandallót, ez sokkal menőbb

Mindenkiben él egy romantikus kép arról, hogy egy téli estén a kandalló előtt melegszik a medvebőrön fekve, de ideje kicsit átrajzolni ezt a képet: például a kandalló helyére jöjjön inkább egy ilyen dizájnos, piramis alakú kályha. És medvebőr sem kell.

Felejtsük el az ódon kandallókat nehéz téglakerettel és az előtte tátogó medvebőrrel – van helyette egy sokkal modernebb, dizájnosabb verzió, ami nem csak pazarul mutat, de ugyanolyan jól melegít is a téli napokon.

kandallo4 ok

Az ötletesen Louvre névre keresztelt, piramis alakú kályhát a látványos, praktikus és ráadásul környezetbarát bioKamino gyártyja, akik mindenféle szupermodern kandallót és tűzhelyet csinálnak. Ezek kivétel nélkül bioetanollal működnek, tehát biológiailag megújuló erőforrásokat (például növényeket) használtak fel hozzá, amiben az a legjobb, hogy égéskor nem keletkezik füst vagy bármilyen más káros anyag, szóval még kémény sem kell hozzá.

A hordozható kandallók kétféle színben, feketében és fehérben kaphatóak, és gyakorlatilag a szoba közepére is ledobhatjuk őket, hogy kicsit megmelegedhessünk a közelükben!

kandallo1 ok

Forrás: MyModernMet 2016. október

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top