Close

Térkövek fugázása

térkő fugázó

Itt a fesztiválok, kézműves vásárok és borhetek ideje. Ezeknek az eseményeknek általában az adott városok és falvak kiemelt, felújított, rendbe tett főterei, sétálóutcái adnak otthont.
A főterek, sétálóutcák általában térkővel és bazalt kockakővel vannak lerakva, ahol a kövek közé speciális fugázó anyagot alkalmaznak. Amennyiben az előírásoknak megfelelő az alépítmény (pl. vízáteresztés), a lejtés kialakítás, a vízelvezetés és az előírtak szerint történik a tömörítés, akkor a térkövek, kockakövek közé a Murexin PF 30 Díszburkolat fugázó használható, homok vagy kőszürke színekben. Minimum 30 mm fugamélységtől, valamint minimum 5 mm fugaszélességtől alkalmazható, besöpörhető. Alkalmas gyalogos forgalomra, járdák, kerti utak, terek, teraszok és minden homokba fektetett kő fugázására, valamint mozaik, kis és nagy térburkoló kövek fugázására, illetve családi házaknál, kis forgalmú, kis terhelésű személygépkocsi bejárók esetén is.
A Murexin PF 30 Díszburkolat fugázó anyaggal egy esztétikus, tartós vízáteresztő képességű, gyomnövényeknek ellenálló, levegő nedvességtartalmára kikeményedő, fagy – és só álló, szilárd fugát lehet képezni. 
Egyszerűen és biztonságosan
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top