Close

Baumit: Öregedésgátlás a homlokzatnak!

Tartós tisztaságtartós szépség: Baumit NanoporTop
A homlokzat felülete az „épület külső bevonataként“ gyakran szélsőséges környezeti igénybevételnek van kitéve, amely előbb-utóbb látható szennyeződésekhez vezet. Az évek során gyűjtött tapasztalatoknak és a nanotechnológia legújabb eredményeinek társításával a Baumit kifejlesztette a szabadalmaztatott "öregedésgátló" homlokzati termékét: a Baumit NanoporTopot.
Baumit NanoporTop: öntisztulás a természet erejével
A Baumit NanoporTop elsőként egyesíti a tiszta szilikátvakolat tulajdonságait, mint pl. a nyílt pórusú szerkezetet és a jó páraáteresztő képességet a nanotechnológia legújabb eredményeivel.
A Baumit NanoporTop felülete mikroszkopikusan sima, nem töltődik fel elektrosztatikusan, így a szennyező részecskék – akár szervesek, akár szervetlenek – csak nehezen telepedhetnek meg a felületen. A természeti erők, pl. az UV-sugárzás, a szél, az eső és a hó, valamint a hőmérséklet ingadozásai utólagos „mállást" okoznak a nanokristályos felületen. Ezáltal a kevés, még megtapadó szennyeződés is elveszíti a kapcsolatot az anyaggal, és természetes módon leválik.
A Baumit NanoporTop kétszer tovább megőrzi szépségét és csökkenti a fenntartási költségeket is.
A Baumit NanoporTop különleges tulajdonságainak köszönhetően a homlokzat kétszer tovább marad szép a hagyományos homlokzati vakolathoz képest, és így hozzájárul a fenntartási költségek csökkentéséhez is. A NanoporTop különösen gyorsan száradó felületével még a legkedvezőtlenebb körülmények között is csökkenti az algásodás és gombásodás veszélyét. A homlokzat felülete természetesen tiszta és tartósan szép marad. A felület megőrzi a színek erejét, és a ház éveken át eredeti pompájában díszeleghet.
A Baumit NanoporTop 1,5 mm-es, 2 mm-es és 3 mm-es kapart struktúrában kapható. A NanoporTop főként a Baumit Vakolatrendszerekhez és a Baumit Hőszigetelő Rendszerekhez alkalmazható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top