Close

Elfogták a késelőt

Budapest, 2014. október 29. Késelés helyszíne az V. kerületi Fővám téren 2014. október 29-én, ahol egy ismeretlen férfi szóváltás után késsel többször megszúrt egy 47 éves férfit. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett életveszélyes sérülést szenvedett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogták el a rendőrök azt a külföldi férfit, aki életveszélyesen megsebesített egy férfit szerda este Budapesten az V. kerületi Fővám téren – közölte a rendőrség honlapján csütörtökön délelőtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy ismeretlen férfi 17 óra körül, előzetes szóváltás után késsel többször megszúrt egy 47 éves férfit, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A BRFK életvédelmi osztályának nyomozói a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a lehetséges tanúk felkutatását.
A rendőrök nem sokkal később azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Arkidiit. A 42 éves férfi megpróbálta elhagyni az országot, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az utasok kiléptetésekor megtartott okmányellenőrzés során azonban elfogták. A külföldi férfi ellen emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást és indítványozzák előzetes letartóztatását – olvasható a rendőrségi közleményben.

MTI nyomán Hegedűs Gyula Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top