Close

GameNight – Sunset Overdrive launch party és Halloween buli!

A hónap végén megjelenik a Sunset Overdrive, és ez véletlenül pont egybeesik Halloween éjszakájával. Jelmezben bulizunk, pajtások!

Alvási szokásoktól függően már nem kell sokat aludni, és újra megrendezésre kerül a magyar játékvilág házibulija, a GameNight, ezúttal egy új, még az eddigieknél is nagyobb helyszínen. Imádjuk a Grundot, viszont hamarosan beköszönt a tél, úgyhogy egy időre búcsút kell mondanunk a kerti partiknak. A hír viszont, hogy a belváros szívében újranyitja kapuit az Iskola, ahol minden adott egy tökéletes GameNighthoz. Most voltunk a helyszínen és biztosak vagyunk benne, hogy elégedettek lesztek. A GameNight időpontja október 31., péntek!

game nightAz októberi GameNight témája az Xbox One legújabb üdvöskéje, a szívmelengetően beteg Sunset Overdrive lesz. Az Insomniac Games játéka pontosan annyira szórakoztató, mint amilyennek látszik. Egy pillanatra sem veszi magát komolyabban, mint amennyire kell, mi pedig ezt nagyon értékeljük. De erről magatok is meggyőződhettek majd, mert a Sunset Overdrive-ot kipróbálhatjátok a GameNighton!

Persze nem ez lesz az egyetlen játék, amit kiviszünk nektek, velünk maradnak a régi klasszikusok is, tehát lesz Guitar Hero, Mortal Kombat, FIFA 15 és Just Dance is, sőt, az előző GameNight főszereplője, a Forza Horizon 2 és a hozzá tartozó Playseatek is kint lesznek. Unatkozni senki sem fog, azt garantáljuk. A GameNight időpontja egész véletlenül (muhaha) egybeesik a tragikus hirtelenséggel magyarosított Halloweennel, amiről természetesen mi sem feledkeztünk meg. Ezzel és a GameNight többi programjával kapcsolatban még rengeteg meglepetést tartogatunk, amikről hamarosan mind beszámolunk majd. GameNight – Sunset Overdrive launch party és Halloween buli

 

Időpont: 2014. október 31., péntek, 16:00-tól – 24:00-ig

Hol: Iskola, 1061 Budapest, Hegedű utca 3.

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Tessék szépen most is eljönni, mert ez is egy parádés este lesz, rengeteg programmal, ajándékkal és meglepetéssel. (GameStar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top