Close

Hiperkarma lemezbemutató a halloween jegyében a PeCsában

Budapest, 2014. október 15., szerda (MTI) – A hazai underground színtér egyik legizgalmasabb idei koncertjét rendezik október utolsó napján a Petőfi Csarnokban. Bérczesi Róbert zenekara, a Hiperkarma eredeti felállásában tér vissza, és a halloween jegyében mutatja be Konyharegény című új albuma dalait.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Hiperkarma a 2000-es évek elejének egyik legfontosabb magyar együttese volt, két stúdióalbuma jelent meg és népes rajongótábort gyűjtött maguk köré. A zenekar további fejlődését a tehetséges frontember-szövegíró, Bérczesi Róbert kábítószer-függősége hátráltatta – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. 
A csapat emiatt 2007 őszén négy évre felfüggesztette működését, majd 2011-ben ismét koncertezni kezdett, de 

Bérczesi csak 2014 elejére jutott túl a krízisen. A Hiperkarma stúdióba vonult és 11 vadonatúj dalt rögzített.
Az új lemez dalait Bérczesi tíz évig csiszolgatta, formálta, a számok letisztultak, a Hiperkarma hangzása ugyanakkor erőteljes maradt, a koncertekről már ismert dalok pedig határozottabb karaktert kaptak. A Konyharegény az október 31-i koncert napján jelenik meg a tervek szerint. Az est vendége lesz Müller Péter Sziámi, Fluor Tomi, Halott Pénz és Szekeres András.
A Hiperkarma immár 8. halloween partyján lesznek további fellépők is: a fiatal Patikadomb, a népes rajongótáborral rendelkező Bermuda, illetve Dj Viki.
MTI 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top