Close

Hét Szív Virág: gyermekek mondanak mesét a tv-nézőknek

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy televízió csatorna, úgy hívták, hogy Keszthelyi Televízió. Egy szép napon az ott dolgozó emberek kitalálták, hogy indítani kellene, egy esti mesét. A csatornának ugyanis még sohasem volt saját készítésű esti meséje a gyerekek számára. Így történt, hogy útra indították a Hét Szív Virágot…”
A Keszthelyi Televízió 2014 szeptember 29-én hétfőtől sugározza új műsorát, melynek címe Hét Szív Virág. A műsor minden hétköznap este, a 19 órai híradó előtt jelentkezik. A Keszthelyi Televízió vonzáskörzetébe tartozó települések óvodásai és iskolásai mondanak, olvasnak mesét a nézőknek.
A mese célja a mesemondó kultúra felvirágoztatása, és terjesztése szélesebb körben is. A műsor készítői nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenő anyagok szerkesztettségére és képi világára. Fontos számunkra a műsor folyamatos megújítása, érdekes pályázatokkal, játékokkal való színesítése. A hónap legjobbjait, a Facebook oldalunkon szavazással választhatják ki, és havonta értékes nyereményekkel díjazzuk. Folyamatosan újuló ajánlókkal, és külön kiadásokkal is várjuk nézőinket, kicsiktől a nagyokig, mindenkit egyaránt!
Tehát Hét Szív Virág szeptember 29-től minden hétköznap a 19 órai híradó előtt a Keszthelyi Televízió adásában, valamint a folyamatosan frissülő Facebook oldalunkon.

Felelős szerkesztő: Kovács Beatrix Operatőr, vágó: Marton Zalán Operatőr: Németh Ákos, Somogyi Ákos Főcím grafika, és zene: Maros Sándor Web grafika: Németh Sándor Web, és Facebook alkalmazás: Valú Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top