Close

Retro BNV és Kölyökparádé

Három rendezvény várja az érdeklődőket október 3. és 7. között a budapesti Hungexpo Vásárközpontban:  a retro BNV-hez óvodásoknak és iskolásoknak szóló Kölyökparádé és a Game4All videojáték show kapcsolódik. A három rendezvény egy belépőjeggyel látogatható.

Az idei BNV-n a retro jegyében a gyerekek – és a szülők, nagyszülők is – utazást tehetnek a múltba, de előre is tekinthetnek a jövőbe, mert a legmodernebb dolgok ugyanúgy jelen lesznek a vásáron, mint a 70-80-as évek muzeális emlékei. Nagy érdeklődére számíthat az Állami Áruház retro tárgyainak bemutatója, a kvarc- és videojátékok kiállítása, valamint a BNV saját múltját idéző tárlata. A letűnt korok autócsodáinak rajongói oldtimerekben gyönyörködhetnek: ott lesz többek között a „Bogár” és a „Mini” modell, s valódi „Kispolszki” találkozó is lesz.

A Kölyökparádé halloween-i lufikastélya az óvodásokat és iskolásokat viszi el a titkok birodalmába, szombaton pedig óriási lufieső hullik alá a pavilonban. A család legkisebb tagjait játszóház várja: ugrálóvárak, labda-medence, csúszdák és gokart pálya. A mini pékségben kiflit gyúrhatnak a gyerekek, amit a kemencében meg is süthetnek és haza is vihetnek. A tavaly oly népszerű mentő- és rendőrautó mellett az idén egy nagy piros tűzoltó autó is lesz, amire felmászhatnak a jövő lánglovagjai. Lesz még Teddy Maci Kórház plüss-betegekkel, LEGO-város és közlekedési élménypark is.

Az idei év újdonsága a Game4All videojáték show. A konzolvilág öt témája a sport, zene és tánc, autóverseny, katonai- és szerepjátékok, a legkisebbeket pedig mesealapú játékok várják. A Game4All a versenyek és videojátékos nyeremények mellett egészen különleges, még megjelenés előtt kipróbálható játékot is kínál. A videojátékok kedvelői először itt tesztelhetik a Fable: The Journey című Kinect játékot, az új Need for Speed Most Wanted programot, a Medal of Honor Warfightert. Elmerülhetnek J. K. Rowling világában, az ugyancsak elsőként a Game4All-on kipróbálható Wonderbook: Book of Spells interaktív videojátékban. Az 576 KByte standjánál kedvezményeket is adnak, sőt a belépőjegy árának levásárlására is lehetőség nyílik majd. A 10 állomásos matricagyűjtő játékban értékes nyeremények is gazdára találnak.

A vásárra – az előző évekhez hasonlóan – 50% kedvezménnyel válható menetjegy a MÁV-Start vonataira és a Volánbusz Zrt. járataira. Az idén már OTP SZÉP kártyával is megvásárolható a belépőjegy, de a megmaradt üdülési csekkel is lehet fizetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top