Close

Tihanyi Szabadtéri Játékok

A Bujtor Istvánról elnevezett tihanyi szabadtéri színpad július 6-án kezdi  meg előadásait a Lovagias ügy című vígjátékkal. A Hunyadi Sándor által írt darabból még a 30-as években film is készült, benne Kabos Gyulával. A mostani előadást a budapesti Karinthy Színház mutatja be, olyan színészek közreműködésével, mint Lorán Lenke, Bajor Imre, Balázsovits Edit és Árpa Attila. Rendezője Verebes István.

A Belső-tóra néző, 720 férőhelyes szabadtéri színpadon pénteki és szombati napokon lesznek az előadások. Így Július 7-én a Szegény Dániel, 14-én az Esőember, 20-án a Nagy Négyes, 21-én a Bolond a hegytetőn, 27-én a Francianégyes, 28-án pedig az Imádok férjhez menni kerül színre. Közben, július 13-án lesz egy koncert is, a Budapest Bár fellépésével.
Augusztusban 3-án a Mese habbal, 11-én a Mona Maria Mosolya, 18-án A szerelmes nagykövet lesz műsoron . Ez a hónap bővelkedik koncertekben, show-előadásokban: így 4-én a Bodrogi-Voith páros szerepel Minket nem lehet elfelejteni show-műsorával, 10-én Álomjáték címmel lesz zenés show-előadás, 17-én a Csík zenekar, 24-én a Magna Cum Laude ad koncertet az évadzáró pedig a Sing Sing Sing 3 musical show lesz.
 
A 2009-ben elhunyt közkedvelt színész özvegye, Bujtor Judit igazgató elmondta, hogy tavaly hétezren nézték meg az előadásokat, és az idén még ennél is nagyobb nézőszámra számítanak.

Szöveg és kép: Bognár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top